Hvide kopper, skåle, krukker og meget mere i hvid keramik hos Keramik cafe Blokhus - Funart Keramik.

SLIP DIN INDRE KUNSTNER LØS

Velkommen hos Funart Keramik, kom indenfor i vores hyggelige lokaler, der emmer af glade grin, fordybelse og nærvær.

Book tid her

MAL DIT HELT EGET KERAMIK

Når du træder ind ad døren hos FunArt Keramik, starter din oplevelse med en præsentation af vores store udvalg. Du må gerne komme i god tid, vores sortiment er nemlig udstillet i indgangen. Derfor har du rig mulighed for at vælge lige netop det stykke keramik du brænder for, imens vi gør dit bord klar.

Vores priser spænder fra 79,- til 499,- og inkluderer vejledning fra vores dygtige personale, glasur, redskaber, efterglasering og brænding.

Når alle er på plads, giver personalet en grundig gennemgang af vores glasurer og teknikker. Vi har et stort udvalg af grundfarver og glasurer med special effekter.

Vi efterglaserer og brænder dit keramik i en af vores 4 moderne ovne, og vi garanterer, at det kan afhentes indenfor 1 uge; ofte før.

Fordi vi ELSKER, at I kommer igen, kan du få udleveret et klippekort, hvor vi giver hvert 10. stykke keramik gratis.

KERAMIK I DIN STIL

I keramik caféen har vi specielt udvalgt sortiment. Du går herfra med et skønt minde, og et lækkert stykke keramik, som du vil nyde i dit hjem.

Kun fantasien sætter grænser i vores univers. Blandt redskaber og teknikker finder du, tape, blonde, splash med tandbørster, sæbebobler, marmoreringseffekt, balloner og meget mere.

Ønsker du, at lave en marmoreffekt på dit keramik kræver det lidt ekstra kærlighed i efterbehandling af dit keramik, denne teknik koster derfor 50,- i tillæg.

Mange af vores kunder finder inspiration på nettet, men vi har også keramik udstillet i caféen, som kan inspirere.

TILMELD TIL NYHEDSBREV

Følg med i alle de sjove ting der sker hos os.

Tilmeld

GALLERI

Ladies night med balloner og keramik - Firmaarrangementer Nordjylland.
Skål er ved at få lavet de sidste prikker med maling hos Keramik cafe Blokhus - Funart Keramik.
3 kvinder står og laver keramik ved bord - Teambuilding Nordjylland.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram